Mänguautomaatidel mängimine – soovitused

Mänguautomaatidel mängimine – soovitused

2015-05-08 18:02:46 - Braňo "Ace"

Paljud inimesed, ka need, kes mängimisest nii mõndagi teavad, püüavad teid veenda, et mänguautomaatidel mängides jääte alati kaotajaks. Ärge kaotage julgust. See pole sugugi tõsi! See on kindlasti pisut keerulisem kui teiste kasiinomängude puhul, kuid hea tahtmise korral võite võita suuri summasid! On isegi mängijaid, kes pikka aega ei kaota.

Ning tunne, mida kogete, kui võidate mänguautomaatidel mängides, on eriti võimas, sest dünaamika ja adrenaliin muudavad elamuse veelgi intensiivsemaks.

Loomulikult tahate ka midagi võita. Enesekontroll ja ettevalmitus on siin peamised. Te ei vaja imepärast mängustrateegiat. Oluline on teada, kuidas mängida ja kuidas mitte miinusesse jääda. Selleks anname teile paar nõuannet. Siin need on.

1. Mängige esmalt tasuta

Alguses tundub see mäng pisut kummaline, eks ole? Kuid pange mu sõnu tähele! Proovige esmalt mängu. Kõik head kasiinod lasevad teil mängida oma parimate mängude tasuta versioone – lihtsalt oma lõbuks. Te ei saa küll raha teenida, kuid selle juures on olulisem konkreetset mängu tundma õppida. Nii saate selgeks reeglid ja seega ei kaota hiljem raha mõtlematute otsuste tõttu. Õppige mängima iga mängu – isegi siis, kui see näib teile eelmisega sarnane.

2. Šansid – väljamakse

95% on näitaja, mida peaksite enne mänguautomaadi taha istumist meeles pidama. Loomulikult peame selle näitaja all silmas šansse. Kui näitaja jääb sellest allapoole, peate säilitama külma pead; ärge laske ennast ahvatleda isegi suurtel boonustel. Ratsionaalsed otsused on seejuures hindamatud.

3. Mänguautomaatide progresseeruvad peavõidud

Kui olete leidnud endale huvipakkuva mängu ja ka võidušansid on head, mängige neil automaatidel, mis pakuvad progresseeruvat peavõitu. See tähendab, et rohkem mänguautomaate on omavahel seotud ja seega suureneb ka peavõit kiiremini. Kuid pidage meeles, et kes kahju kardab, see kasu ei saa. Kõrgemad panused tagavad ka suurema võimaluse peavõitu saada. Ja juhul, kui olete sündinud õnnetähe all, võite võita ka väiksemate panustega, kuigi see on väga ebatõenäoline.

4. Piirangud

Märake endale piirsumma, kui palju te võite päevas mängu panustada, ehk oma lagi. Säilitage külma pead, mõelge ja jääge endale kindlaks. Oma dünaamilisuse ja kiiruse tõttu võivad mänguautomaadid panna teid reaalsust unustama. Ärge langege nende ahvatluste küüsi. Kui teil ei lähe hästi ja te kaotate kogu raha, tehke paus ja lõpetage mängimine selleks korraks. Võimalus võita avaneb teile taas mõnel teisel päeval.

5. Ärge proovige kaotatud raha kohe tagasi võita

See soovitus on tihedalt seotud 4. punktiga. Ärge kunagi – ja me mõtleme tõesti mitte kunagi – püüdke kaotatud piirsummat tagasi võita juba samal päeval. Nii satute üksnes tulutusse nõiaringi ja leiate lõpuks, et teie kaotused on katastroofilised. Iga võitja peab esmalt kaotama ja sellest õppima. Fortuuna soosib ka teid, kuid ärge püüdke teda taga jada, kui ta on teile parajasti selja keeranud.

6. Kasutage saadaolevaid boonuseid

Pange oma raha mängu ainult siis, kui peate. Proovige kasiinode pakutavatest boonustest võimalikult palju kasu saada. Ärge kõhelge boonuste saamiseks kasiinot vahetamast. Püsikliendiboonused on samuti ahvatlevad, kuid nende saamine on keskmise mängija jaoks keerulisem. Hõlpsam on saada alustusboonust. Proovige järele! Jälgige pidevalt kõiki kasiinode kampaaniapakkumisi. Tundke huvi enda ümber toimuva vastu! Loosimised, võistlused ja tasuta keerutused annavad teile võimaluse võita.

7. Pöörake tähelepanu nn kuumadele ja külmadele mänguautomaatidele

Jälgige meie veebisaidil olevaid kuumade ja külmade mänguautomaatidele ikoone. Nende põhjal saate teada, kas mänguautomaat on või pole välja maksnud mõne suurema (kuum) või väiksema (külm) rahasumma. Loomulikult on mugavam mängida kuumadel automaatidel ja püüda nende „heldusest” osa saada, kuid mõni mängija spetsialiseerub külmadele mänguautomaatidele ja usub, et just tema suudab automaadid „rahast lagedaks teha”. Igaüks valib oma strateegia ise.

8. Võtke mänguautomaate kui meelelahutust

See on mäng. Ei midagi enamat. Ärge plaanige mänguautomaatidel mängimist oma põhitööks muuta, et tagada endale püsiv sissetulek. Mänguautomaadid ei võimalda seda. Võite kasiinos väiksemas mahus panuseid tehes plussi jääda – see on võimalik. Kuid mänguautomaatide puhul näitab statistika midagi muud. Seega ei tasu neilt imesid oodata. Mängimises etendab peamist osa juhus ja ärge laske kellelgi endale väita, et see pole nii.

Proovige lemmikmänge tasuta
Blood Suckers II Mänguautomaat NetEnt Mängi
Book of Ra Deluxe Mänguautomaat Novomatic Mängi
Dazzle me Mänguautomaat NetEnt Mängi